Eden Foundation

Eden Foundation

Grundad 1985 i Falkenberg, Sverige
Verksam i Tanout, Niger, sedan 1987

Arbeta för Eden

Alla våra västerländska arbetare är volontärer. Det finns mycket arbete att göra så läs igenom följande punkter om du är intresserad av att hjälpa oss.

* Eftersom Eden är en frivilligorganisation betalas inte löner ut till västerländska arbetare. Varje volontär skaffar sina egna sponsorer för att täcka sina kostnader.

* Arbetare måste tala både engelska och franska flytande. Franska är det nationella språket i Niger och engelska talas på forskningskontoret.

* Eden söker långtidsarbetare. Det betyder människor som planerar att bli kvar i fem år eller mer.

* Levnadsvillkoren i Niger är helt annorlunda mot Sverige. Du bör vara förberedd på det innan du överväger att arbeta där.

* Eftersom vi ständigt har mycket att göra är det omöjligt för oss att ta emot studenter för examensarbete och liknande.

Kontakta oss på project@eden-foundation.org om Eden verkar vara något för dig. Var vänlig och skicka inte stora bifogade filer eftersom vi har långsam internetuppkoppling i Afrika och är tvungna att slänga epost som är för stora. Bästa sättet att skicka C.V. är i rent textformat, kopierat rakt in i ditt epost.